March 8, 2017

Please reload

Recent Posts

Het mentoraat van stichting "Aymon"

October 7, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Het doel van de stichting "Aymon"

November 15, 2017

 

" De Stichting "Aymon" heeft zich ten doel gesteld als getuigschrift te dienen voor allen die een duurzame, ecologisch en ethisch wetenschappelijk verantwoorde samenleving wensen op te bouwen, waarin heel de vredelievende wél-willende mensheid is genodigd aan haar ridderlijke ronde tafel, ontworpen en ontsproten uit de geest van de natuur mimicri erende architecten en vermogen mede te tekenen en onderstrepen om zijn/haar creatieve bijdragen te leveren, gezonde en gelukkige samenwerking te bevorderen en onze kwetsbare planeet te behoeden voor uitputting van haar natuurlijk gegeven bronnen, door Licht, Liefde en de Kracht om Vrede te stichten, bewaren en de dan we'l welvarendheid van onze aardse aardkloot combi-kosmi-komischmologisch ruimteschip; de planeet aardigheid met haar universeel bezielde menselijkheid van mensen uit sterrenstof geboren en van de zon komende geestvonk atoomdruppel gewijze ontwikkelingen, met "olivijneuze oplossingen" te bevorderen en garanderen"  

 

(geregistreerd notariaat Pas te Beek)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Home in Buddhahood, Bluebell Mountain

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • b-googleplus