top of page

Dr.Mr. "Hinesight"

Een half jaar voor zijn dood kreeg mijn broer Marien Arthrotec voorgeschreven door zijn antroposofische huisarts wegens een plotselinge rugpijn. Dit blijkt de aanvang van een immense tragedie rondom het voorschrijven van artsen die niet weten dat Diclofenac puur gif is welke zelfs onze aquatische voedselbronnen ernstige blijvende milieuschade toebrengt en nog voor lange tijd mens en dier zal blijven vernietigen. In deze blog zal ik uitgebreid uiteenzetten hoe ik tot deze inzichten gekomen ben en waarom deze werkzame stof van pijnstillers uit de handel gehaald dient te worden en waarom de farmacologen die deze stof op de markt brengen met miljarden claims op de knieën gedwongen dienen te worden. Wil je mij helpen?


Investeer dan in deze blog-chain door in de Blockchain technologie te gaan investeren en schrijf jou eigen getuigenis aan mij! Zo houden wij elkaar in het zadel om deze strijdt tegen de farmacologische industrie te winnen. Willen wij de focus op deze belangrijke mens en milieu activistische arbeid behouden dan zal ik al schijvende in mijn onderhoud moeten kunnen voorzien. Vandaar het volgende:


Hoi! Ken je de BLOX-app? http://www.weareblox.com/invited – met BLOX kun je makkelijk cryptocurrency's kopen. Je krijgt € 10,– tegoed als je mijn vouchercode gebruikt! De code moet je mét de streepjes invoeren: G9FF-9EE2-9C37Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page